Dobbelt redigering af arbejdsområde
Pictorx tilpasser sig den måde, du opretter. Ophold i Document-tilstand for pixel-perfekte layouts, faste artboard sider, og eksport-klar design - eller flip til Whiteboard mode, når du har brug for plads til at udforske, skitse, og arrangere ideer på en dot- grid lærred. Skift når som helst fra Vis; lag og værktøjer forbliver intakte.
Sådan virker det
- Åbn PictorX i din browser og starte et nyt projekt eller indlæse et billede.
- Brug Dobbelt redigering af arbejdsområde til at forme resultatet, så forfine det med de omkringliggende editor værktøjer.
- Bliv ved med at redigere, eksportere dit arbejde eller forvandle resultatet til dit næste design.
Hvordan Dobbelt redigering af arbejdsområde passer til din arbejdsgang
Pictorx tilpasser sig den måde, du opretter. PictorX holder funktionen ved siden af dine fotos, lag, typografi, og design værktøjer, så du kan flytte fra en idé til en færdig grafik uden at skifte applikationer.
Opret mere med Dobbelt redigering af arbejdsområde
Start med en fokuseret ændring, gennemgå resultatet i sammenhæng, og holde itering. Kombiner Dobbelt redigering af arbejdsområde med andre PictorX værktøjer, når du har brug for et poleret billede til sociale medier, en præsentation, et print layout, eller et personligt projekt.
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er de to arbejdsrum?
Den ene er et fotoredigeringslærred; den anden er et dokument eller whiteboard layout. Begge bor i samme PictorX projekt.
Kan jeg retouche et billede og derefter designe en plakat?
Ja. Afslut billedet, derefter fortsætte i dokument eller whiteboard tilstand uden at eksportere til en anden app.
Har begge tilstande dele fortryde historie?
Ja. Layers, historie, og det åbne projekt bo hos dig, som du skifter tilstande.
Hvornår er dobbelt arbejdsområde nyttigt?
Når et job blandes retouchering med dias, mockups, eller udskrift layout.
Er du klar til at prøve?
Åbn PictorX i din browser - ingen installation, ingen kreditkort kræves for at starte.
Prøv Dobbelt redigering af arbejdsområde